YOGHURT BARN DEN BOSCH

YOGHURT BARN DEN BOSCH Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 47 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yoghurt Barn Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2022 om 16:48 Na 40 minuten wachten contact opgenomen met restaurant, die aangaf dat de bestelling al geruime tijd klaar stond. De foodtracker gaf een bezorgtijd van 0 minuten aan. Uiteindelijk na een uur zelf de bestelling opgehaald bij het restaurant…..
3 mei 2022 om 17:27 Yoghert niet zoals gewend bij yoghurtbarn HL enorm karig en het kokosbrood is echt niet te doen.
10 mrt 2022 om 16:30 Erg snel geleverd en echt heerlijk! Ga zeker vaker bestellen. Best duur, maar ik vond het het meer dan waard! Echt een aanrader.
17 feb 2022 om 14:37 Had helemaal zin in mijn zelf samengestelde yoghurt, alles erin gedaan waar ik zin in had. Helaas kreeg ik niet de yoghurt die ik besteld had, er zaten 2 ingrediënten in, de andere 4 niet, die ik wel besteld had. Jammer! Heb er wel voor betaald…
17 dec 2021 om 15:06 Had nog last minute een wijziging doorgevoerd, personeel ging er uitstekend mee om en er was voor de rest geen probleem.
15 dec 2021 om 14:18 Bezorging volgens afspraak, super lekker van smaak. Weer genoten met ons team.
21 okt 2021 om 23:48 Het was niet compleet. Jammer! Het was wel lekker maar totaal niet wat ik besteld had.
5 okt 2021 om 13:52 Was als verrassing. En zo leuk briefje erbij gedaan zoals gevraagd top!
7 aug 2021 om 8:39 Bestelling was er eerder dan verwacht. Wrap en yoghurt was heerlijk. Bananenbrood beetje droog.
4 jul 2021 om 17:27 Niet het juiste ontvangen en ook stond op de yoghurt niet waar welke yoghurt in zat. Maar na zo lang wachten gewoon maar gegeten. Overigens wel lekker!
26 jun 2021 om 13:22 Voor de tweede keer besteld maar ook deze keer erg onzorgvuldig met gereed maken van een order. De eerste keer bananenbrood vergeten, en nu bij de tweedede bestelling boter en jam vergeten. Erg jammer want het smaakt prima.
30 mei 2021 om 16:06 Altijd weer verrassend lekker